Thursday, April 12, 2007

ayo mulih...

Mulih yuk..mulih...! Ojo mindoni kesalahan maneh.. Mau teko telad, mulih ora entuk telad maneh..! Jebule angel yo nulis nganggo boso jowo.. Wong jowo kok lali jawane.. piye tho iki? :D

Sederek2.., cekap semanten rumiyin nggih.. kulo badhe kondur.. (*halah..basane kok ora nggenah..).. kulo badhe wangsul ding.. :D

3 komentar: